Agenda

Evenementen in 2017

Datum

Activiteit

Toelichting

2 april

Mosterdtocht

Tocht van Doetinchem naar Doesburg over de oude IJssel. Een roeitocht georganiseerd door RV Isala en De Ank op mooi en rustig roeiwater, de Oude IJssel, over 26km.

Info: http://www.zrzv-isala.nl/news.php?id=213

8 april

Jaardiner en Algemene vergadering

Plaats: RV Willem III in Amsterdam

13 mei

Roeitocht Den Bosch - Woudrichem

Dit prachtige traject van Maas naar Waal is 30 km lang en voert over uitstekend roeiwater en door oer-Hollandse landschappen. Langs veel plaatsen met historie, Heusen, Andel, Wijk en Aalburg, Slot Loevestein en eindigend in de haven voor historische schepen in Woudrichem.

25 mei

Spiegelpolder zeilwedstrijden - Nederhorst den Bergh

De jaarlijkse wedstrijd op Hemelvaartsdag op de Spiegelpolder bij Nederhorst den Berg is dit jaar op 25 mei. Een mooie gelegenheid om uw zeilkunst in een scheehouten wherry te vergroten!

2e zondag van de maand in april, mei en juni, juli

Loodsdagen 9 april, 11 juni, 8 oktober, 12 november

Werkzaamheden in en rond de loods, restauratie van boten, kennismaken met nieuwe leden en roeien op 4 zondagen van 11 tot 16 uur

11 juni

Rondje Almere

Op 1 van de loodsdagen (11 juni) gaan we, bij goed weer, het rondje Almere roeien over het Weerwater, door Almere, over de Noorderplas (met prima picknickplekjes) en weer terug naar de loods. Een mooie tocht van ca 25 kilometer.

17 juni

Sail Kampen

De roeiverenigingen langs de IJssel organiseren deze tocht ter gelegenheid van de Internationale Hanzedagen in Kampen, op het prachtige roeiwater van de IJssel. Stroomafwaarts en daarom ook voor wherries goed te doen, een goede stuurman is wel nodig. Afhankelijk van het weer kan een korter of langer traject geroeid worden.

 

Info: www.hanze2017.nl

 

en

 

http://www.daventria.com/2017-01-15/hanzesteden-roeimarathon-2017

 

29 juli –

11 augustus

Zomertocht van Het Zeilend Scheehout en Thames Traditional Boat Society

Dit jaar komt aan aantal Engelsen naar Nederland voor een roeitocht met ons ‘door Utrecht en Amsterdam’ en wat daar tussen ligt.

17 december

Midwinterwandeling

Na de leuke bijeenkomsten van de afgelopen drie jaar herhalen we dit op 17 december. Een wandeling met borrel/soep/stamppot na.

Meer informatie via info@zeilwherry.nl

Aanmelden kan via evenementen@zeilwherry.nl

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT